Група компаній Веолія в Україні проводить модернізацію обладнання та автопарку

Компанія «Альтфатер Київ» (входить до групи компаній Веолія у місті Києві та області) запустила для потреб малого та середнього бізнесу послугу вивезення відходів в ергономічних контейнерах типу ASK та послугу з миття контейнерів 

Завдяки своїй універсальності та компактності в об’ємі 8 м.куб., контейнери ASK дозволяють збирати відходи будь-якого типу для подальшої ефективної утилізації. Ще однією їхньою перевагою є порівняно невелика площа, яка потрібна для встановлення контейнерів у місяцях збору відходів.

Клієнти компанії також отримали можливість замовлення послуг зовнішнього та внутрішнього миття контейнерів євро стандарту на 120, 240 та 1100 літрів, а також їхньої дезінфекції. Кожна з цих послуг надається відповідно до наявних умов та можливостей території, на якій знаходяться контейнери.

Для виконання нових послуг задіяний новий спецтранспорт, придбаний безпосередньо під виконання цих завдань. Згідно з планами групи компаній Веолія в Україні відбуватиметься подальше оновлення автопарку її підприємств.

 

Підприємства Веолія в Україні входять до групи Veolia – світового лідера, що надає послуги у сферах поводження з відходами, водозабезпечення і очищення стічних вод та енергозабезпечення. Компанія Веолія вже понад 160 років веде успішну діяльність у більше ніж 50 країнах світу.

 

В Україні підприємства Веолія працюють з 1995 року та стали першими на українському ринку представниками світової компанії, що пропонує комплексні рішення у сфері поводження з відходами. Українські підприємства знаходяться в містах Київ, Чернівці та Тернопіль. Загальна кількість персоналу компанії налічує майже 350 осіб.

 

Українська група компаній Веолія підтримує санкції проти країн-агресорів та не співпрацює з постачальниками, що мають російське та білоруське походження.