Всесвітній тиждень охорони праці на підприємствах Групи Веолія

З 16 по 20 вересня в рамках Всесвітнього тижня охорони праці на всіх підприємствах групи Веолія в Україні була проведена низка заходів під девізом «Ми спостерігаємо. Ми піклуємось». Метою заходу було сприяння запобіганню нещасним випадкам і захворюванням на робочих місцях, а також поглибленню знань у сфері безпеки і охорони здоров’я серед співробітників.

Цього року було проведено: лекції, семінари з використанням відео матеріалів та креативних постерів, які створювали безпосередньо співробітники підприємств; тренінги по наданню першої допомоги при травмуванні, проведені за підтримки співробітників Червоного Хреста; тренінги з використанням симулятора сп’яніння – співробітникам було надано можливість виконати нескладну ремонтну роботу, зібрати запчастини, пройти між невеликими перешкодами. Співробітники всіх підприємств Групи Веолія взяли активну участь у всіх частинах програми заходу.

Інформаційно-роз'яснювальна кампанія покликана привернути увагу громадськості до проблем в галузі охорони праці і до зростання числа травм, захворювань і смертельних випадків, пов'язаних з трудовою діяльністю.

Дякуємо всім, хто організував, долучився та прийняв активну участь у програмі тижня охорони праці!