Веолія на Фестивалі Вуличної Музики

В суботу, 21 травня в Києві пройшов Фестиваль Вуличної Музики, що зібрав на вулицях міста сотні музикантів, професіоналів та аматорів.

День вуличної музики - це найвідоміший міжнародний фестиваль, який був вперше проведений 9 років тому литовським музикантом Андрюсом Мамонтовським в Вільнюсі у вигляді флешмобу. З тих пір з кожним роком до цього свята долучаються все більше європейських країн серед яких є і Україна.
 

Цього року фестиваль проходив одночасно у 20 містах України, що є свідченням підняття рівня музичної культури українського народу. В Києві свято музики тривало з самого ранку до пізнього вечора на Пейзажній алеї, Михайлівській та Контрактовій площах та інших локаціях міста Києва.  

Компанія Веолія Україна приєдналася   з великим задоволенням до  Дня Вуличної Музики, забезпечивши деякі локації контейнерами для роздільного збору відходів.  Ми дуже раді, що фестиваль вуличної музики набирає серед мешканців нашої країни все більшої популярності та віримо в те, що з кожним роком до заходу будуть приєднуватись інші міста України.