Міжнародна виставка обладнання та технологій поводження з муніципальними та промисловими відходами - Waste Management 2019

8-9 жовтня у Києві відбувся ключовий екологічний захід України - IV Міжнародна виставка обладнання та технологій поводження з муніципальними та промисловими відходами - Waste Management 2019!🏷

Компанія Veolia, як член Асоціації «Український екологічний альянс» взяла активну участь у двохденному міжнародному галузевого форумі!
Королюк Олександр Богданович, директор підприємств Веолія в Україні виступив спікером на тему "Модульна система управління відходами" та прийняв участь в круглому столі з громадськими організаціями України. Обговорювалось питання побудови стратегічного діалогу між владою, бізнесом та громадами для реформування галузі.
Waste Management - це найбільший форум в Україні, у якому щорічно беруть участь найкращі фахівці галузі з понад 3х десятків країн.
Захід покликаний стати платформою для залучення в галузь інвестицій і передових технологій.
В рамках ділової програми відбулося багато насичених і інформативних панельних дискусій, семінарів і конференцій, де учасники розглянули питання законодавчого, фінансового і технологічного регулювання в сфері поводження з муніципальними, промисловими і небезпечними відходами.