Конкурс "Обери чисте майбутнє"

30 травня 2017 року у Київському міському будинку вчителя відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Обери Чисте майбутнє». Дочірнє підприємство групи Веолія «Фірма Альтфатер Київ» взяло участь у заході в якості журі, що оцінювало роботи учасників конкурсу, та підготувало для переможців цікаві та корисні призи.

Дитячий та юнацький конкурс «Обери чисте майбутнє» проводиться щороку навесні комунальним підприємством «Київкомунсервіс». Метою цього заходу є виявлення та підтримка обдарованих дітей, формування у них екологічної свідомості, набуття практичних вмінь і навичок раціонального використання ресурсів та дбайливого ставлення до навколишнього середовища. 

У рамках цього конкурсу діти разом з батьками підготували творчі роботи, які були надзвичайно гарними та оригінальними і головне, виготовлені з матеріалів, які вже не використовувались у побуті.

На засіданні комісії 12 травня представниками журі було визначено найкращі роботи учасників у різних номінаціях та відзначено найкращі відеороботи. 

Вітаємо всіх призерів з перемогою і бажаємо їм творчої наснаги та успіху у наступному році на конкурсі "Обери Чисте майбутнє 2018"