Екологічні лекції у школах міста Тернопіль

Минулого тижня компанія Веолія Україна провела у шкільних загальноосвітніх закладах міста Тернопіль низку екологічних лекції у рамках навчальної програми «Відновлення світових ресурсів». Метою цієї програми є формування у школярів екологічної культури, поглиблення знань у сфері правильного поводження з відходами та раціонального використання ресурсів.
Екологічні лекції пройшли у чотирьох школах Тернополя, серед яких: загальноосвітня школа №4, спеціалізована школа № 3, навчально-виховний  комплекс «Школа-ліцей» № 13 імені Андрія Юркевича та школа №11.  Глядачами переважно були школярі 3, 4 та 7 класів, а також вчителі навчальних закладів.

У ході інтерактивних лекцій дітям розповідали про існування різних типів відходів, про методи поводження з тим чи іншим  видом сміття, про важливість переробки вторинної сировини, а  також показували різні тематичні відеоматеріали та роздавали інформаційні буклети.

«Маємо надію, що в найближчому майбутньому шкільна програма «Відновлення світових ресурсів» охопить більшість загальноосвітніх закладів міста Тернопіль,  і таким чином, ми зможемо виховати гарних, свідомих громадян України, котрі будуть з великою відповідальністю ставитися до екології та природних ресурсів планети», - каже директор дочірнього підприємства групи Веолія Фірма «Альтфатер Тернопіль» Орденас Василь Михайлович.