Конференція з розвитку бізнесу компанії Веолія у напрямках водозабезпечення і водовідведення та енергозабезпечення в Україні

28 березня 2017 р. у Києві відбулася конференція компанії ВЕОЛІЯ з розвитку бізнесу у напрямках водозабезпечення і водовідведення та енергозабезпечення в Україні. Конференція пройшла під головуванням Віце-президента регіону Центральна та Східна Європа, пана Філіппа Гітарда (Philippe Guitard) та за участі вищого керівництва та експертів регіону Центральна та Східна Європа, представників з Польщі, Чехії, Угорщини, Литви, Арменії та України.

Метою конференції було вивчення можливостей розвитку нових проектів компанії Веолія у напрямках водозабезпечення і водовідведення та енергозабезпечення в Україні.
 
Серед почесних гостей, які виступили з презентаціями під час конференції, були Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні, пані Ізабель ДЮМОН (Isabelle DUMONT), заступник Голови Запорізької Державної Адміністрації, пан СКОБЛІКОВ В.В. та заступник Голови Київської Міської Державної Адміністрації, пан ПАНТЕЛЕЄВ П.О.
 

За результатами заходу створена Експертна група з представників компанії Веолія, що відповідатиме за реалізацію проектів з водовідведення і водозабезпечення та енергозабезпечення в Україні.