Компанія Веолія Україна відзначає Всесвітній день охорони праці

Щороку 28 квітня, з метою попередження нещасних випадків і захворювань на робочому місці, Міжнародна організація праці, уряди, профспілки, організації роботодавців та спеціалісти-практики відзначають Всесвітній день охорони праці. Цього року компанія Веолія Україна відзначила цей день у мальовничих Карпатах у Буковелі, провівши ряд заходів, спрямованих на просування культури охорони праці, запобіганню нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози життю або здоров'ю працівників.

У 2016 році девізом Всесвітнього Дня охорони праці є тема  "Стрес на робочому місці - колективний виклик".
Як відомо, найкращим засобом боротьби зі стресом є відпочинок, а  найкращий відпочинок – це активний відпочинок, особливо, якщо він поєднується з чистим повітрям, висотою гір та відчуттям пригоди, яку організувала команда компанії Веолія Україна по закінченню офіційної частини програми.

Команда проявила надзвичайну мужність та відвагу, подолали дві вершини "Хом'як" та "Синяк", що здіймаються на висоту 1 542 та 1 665 метрів над рівнем моря. На прикладі з власного досвіду працівники компанії Веолія довели, що гідно долаючи складні перешкоди, людина стає сильнішою, з'являється більше віри у свої власні сили, глибше відчувається підтримка людей та ціннішими стають результати спільної праці.