Компанія Веолія Україна продовжує просвітницьку діяльність у школах міста Києва

Вже тривалий час людство живе в умовах екологічної кризи, появу якої обумовив прогрес суспільства тотального споживання. Саме тому, компанія Веолія прагне привернути увагу українських школярів до теми екології, розповісти, як ми можемо спільними зусиллями вплинути на покращення екологічної ситуації в нашій країні, а також довести, що ми можемо брати безпосередню участь у процесі відновленні світових ресурсів.

 

Нова екологічна програма компанії Веолія "Відновлення світових ресурсів" спрямована на поглиблення знань учнів з 1 по 11 класи у сфері раціонального використання ресурсів, а саме правильного поводження з відходами. Програмою передбачено проведення екологічних лекцій у середніх загальноосвітніх закладах Солом'янського та інших районів м. Києва з березня по грудень 2016 р.

Ключова ідея програми полягає в тому, щоб заново переосмислити споживчі навички школярів від «взяти, використати і викинути» до моделі, коли товари виготовляються і просуваються таким чином, щоб їх матеріали і компоненти можна було б використовувати багато разів, тобто максимально використовувати вторинні ресурси (відходи), залучаючи їх у виробничий обіг.

Перші лекції вже відбулися у школах № 43, 149, 121 Солом'янського району, ліцеї № 100 та гімназії № 19 Подільского району, гімназії № 153 та спеціалізованій школі № 24  Шевченківського району, університеті "УКРАЇНА" та школі № 254 Святошинського району м. Києва.

У разі зацікавленості у проведенні лекцій у Вашому освітньому закладі, просимо звертатися до фахівців компанії Веолія Україна:

Солом'янський район - ШИДЕНКО Тетяна Василівна, +38 (050) 383 18 49, e-mail: [email protected]
Інші райони м. Києва - МАКСЮТЕНКО Анна Володимирівна, +38 (050) 383 09 13, e-mail: [email protected]