Керівництво компанії "Веолія Україна" на засідання Солом'янської районної державної адміністрації

Керівництво компанії "Веолія Україна" та Директор Дочірнього підприємства "Фірма Альтфатер Київ" взяли участь в засіданні Солом'янської районної адміністрації щодо обговорення шляхів утилізації опалого листя і поводження з відходами в Солом'янському районі м. Києва.

Керівництво компанії "Веолія Україна" в особі Виконавчого Директора з управління відходами компанії Веолія у Центральній і Східній Європі, Маттіаса Фогеля, Директора підприємств "Веолія" в Україні, Королюка О.Б., та Директора Дочірнього підприємства "Фірма Альтфатер Київ", Бутько М.В., взяли участь в засіданні Солом'янської районної адміністрації щодо обговорення можливих шляхів утилізації опалого листя і нагальних питань щодо поводження з відходами в Солом'янському районі м. Києва.
В ході обговорення учасники зазначили про необхідність створення спільного механізму з утилізації рослинних відходів та опалого листя. Зокрема надійшла пропозиція про розроблення концепції компостування зелених відходів, яка є найбільш ефективним та екологічним методом вирішення цього питання для довкілля.
Крім того, учасники обговорили можливість облаштування на території району Центру поводження з побутовими відходами, який буде відповідати усім критеріям  загальноєвропейської практики роздільного збору сміття.
            За результатами наради було вирішено продовжити спільні напрацювання у створенні розумного механізму утилізації опалого листя та роздільного збору відходів у Солом'янському районі.

Маємо надію на плідну співпрацю в майбутньому!