Міжнародний Тиждень Охорони Здоров'я та Безпеки

З 18 по 22 вересня Веолія Україна проводила Міжнародний Тиждень Охорони Здоров’я та Безпеки. Протягом тижня співробітники всіх дочірніх підприємств групи Веолія у Києві, Тернополі, Чернівцях та Ялті брали участь у тренувальних заходах, присвячених попередженню та мінімізації ризиків настання нещасних випадків на виробництві.

«Питання охорони здоров’я та безпеки є ключовою цінністю групи Веолія – говорить директор підприємств групи Веолія в Україні Королюк Олександр Богданович. Починаючи з 2015 р., ми щорічно проводимо цей захід для поглиблення знань наших співробітників щодо стандартів управління діяльністю з підвищеним ризиком та їх чіткого виконання. Цього року особлива увага була зосереджена на п’яти стандартах діяльності з підвищеним ризиком, а саме: робота з електроприладами, підйомні операції, робота на висоті, контроль небезпечної енергії та вода під високим тиском."
 

"Відповідальність Групи Веолія полягає у забезпеченні фізичної та психологічної цілісності всіх своїх працівників, з метою жодного нещасного випадку на виробництві, - пояснює Фредерік Гетц, виконавчий віце-президент з охорони здоров'я та безпеки. Для досягнення цієї мети кожен нещасний випадок аналізується для посилення контролю професійних ризиків. З метою покращення системи охорони здоров'я та безпеки, ми спираємося на найкращий світовий досвід, об’єднуючи як внутрішні так і зовнішні ресурси».