«День Вуличної Музики» 2017

​20 травня 2017 року в Україні проходив міжнародний фестиваль «День Вуличної Музики».

«День Вуличної Музики» - це наймасштабніший міжнародний музичний волонтерський проект, який вже чотири роки поспіль збирає на вулицях країни сотні виконавців найрізноманітніших музичних стилів і напрямків задля того, аби наповнити його чарівними звуками всіляких музичних інструментів та голосів.
Популярність даного фестивалю в нашій країні стрімко зростає і цього року день вуличної музики відмічали в 30-ти містах України і було залучено  майже 1000 музикантів серед яких були:  ONUKA,  Dakh Daughters, Epolets, Христина Соловій, Karpa Irena, Familia Perkalaba,  Дмитро Побережний, Alloise, Detach, The ВЙО, Правиця, Bohdan Kutiepov та багато інших.

У столиці фестиваль вуличної музики проходив у парку «Пейзажна Алея». Кияни та гості міста могли спостерігати за виконавцями на 9 локаціях та насолоджуватися різностильовою музикою  зранку до пізньої ночі.

Дочірнє підприємство групи Веолія Фірма «Альтфатер Київ» підтримало цей  музичний захід , забезпечивши локації контейнерами для роздільного збору відходів.

Дякуємо організаторам заходу за гарну музику та незабутні емоції, що подарував нам День вуличної музики.